harry linker              

Harry Linker (1962), is autodidact en begon in 1992 als freelance fotograaf Reportage- en sportfotografie combineerde hij met zijn werk in de zeehavens als projectleider aan boord van schepen.  Een combinatie die naarmate de fotografie toenam steeds lastiger werd.  

In 1999 besloot Harry Linker om zich fulltime te concentreren op de fotografie. In een tijd waarin de pixels het van de ontwikkelbaden overnamen, ging een ambitie in vervulling. Toch nog. Want was het niet de decaan die adviseerde om werktuigbouw en motorvoertuigentechniek te gaan studeren. "Dan kom je altijd aan de slag."  Niet tegen dovemansoren gezegd als je van motorracen en sleutelen houdt.  Maar de belangstelling voor de fotografie won uiteindelijk.  

Wel graag fotografie op locatie. Het "veilige" werk tussen de muren van een fotostudio heeft nooit getrokken en trekt nog steeds niet.  Op reis, onverwachtse situaties, andere mensen ontmoeten. Mensen waarmee je in beperkte tijd toch het gewenste resultaat moet bereiken.  Of ze nou zelf voor de camera staan of dat hun bedrijf of product er aansprekend op moet. Daarin de lat hoog blijven leggen. Je bent immers zo goed als je laatste foto. Die drijfveer is er bij Harry Linker gelukkig nog steeds. Ook na dertig jaar fotograferen. 


redactioneel:  Adrem, Advocatenblad, Aktueel, AMT, Auto Motor Klassiek, Bouw, Fighting Spirit Zendokan, Fotografie, Grinta!, Het Motorrijwiel, Metaal magazine, Metaal en kunststof, MotoPlus, Motor, Noppennieuws, Nijwa nieuws, Panorama, Start 84, So What!, TON magazine, Wielrenblad

bedrijven: Bosch Rexroth, Boss & Wijnhoven, Germo Logistiek, KNBSB, KNWU, Misset, My Business Media, Next lubricants, Nordlock, Offroad Productions, Q-pit, Sanoma, Skytz, Tweesprong, van Dam Machines, Verzameld Werk, Volgas Producties, Wilbers Publishing, Wegener

contactgegevens: Harry Linker fotografie, 06 - 54 33 68 33 ,  info@harrylinker.com

Deze tekst past u aan door erop te klikken.